Menu
Een showroom zoeken bij u in de buurt

Actie Raamdecoratie

Wij hebben een groot en gevarieerd aanbod van raamdecoratie en horren. De lopende acties vindt u hier. 

 

Wilt u meer informatie, een kosteloze inmeet-afspraak of een vrijblijvende offerte? Kom langs in onze showroom of reageer direct via de site. 

 

Acties kunnen niet gecombineerd worden. Vraag bij uw showroom naar de voorwaarden. 

Gratis afspraak met top-styliste


Ontwerp samen met een interieurstylist de woonruimte van uw dromen!

Tijdens onze adviesdagen maakt u kennis met één van onze topstylistes en de producten van Woninginrichting-Aanhuis.nl. Dit eerste, korte advies duurt ongeveer 45 minuten. Ook wordt door middel van moodboards uw woonstijl bepaald. Dit alles kost u enkel wat vrije tijd. De kosten van dit gesprek nemen wij voor onze rekening. Maak dus snel een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Maak dus snel een afspraak.

25% korting vanaf 3 duettes of plissésl

Actie loopt tot en met: 30-04-2017

Wat een heerlijke lichte sfeer geven plissé en duette gordijnen. Duettes en plissés zijn ontzettend flexibel in hoe je ze open en dicht kunt doen. Benieuwd welke opties wij nog meer hebben en hoe plissés en duettes werken, kom dan gerust een keer langs in een van onze winkels. En in de maand april ontvangt u 25% korting vanaf 3 duettes of plissés van de Aanhuis-collectie. 

20% korting op al onze vitrages & inbetween gordijnstoffen Aanhuis Collectie.

Actie loopt tot en met: 30-04-2017

De Aanhuis collectie is uitgebreid en varieerend. Van spelen met kleur, tot aan spierwit, voor iedere interieur is er een ruime keuze in onze collecite. En in de maand maart ontvangt u een korting van maar liefst 15% op alle gordijnen, vitrages en voiles. Ontdek onze prachtige collectie in een van onze winkels. 

50% korting op voile bij vouwgordijnen

Actie loopt tot en met: 30-04-2017

Bent u van plan om vouwgordijnen aan te schaffen? Aarzel niet om kom langs in een van onze showrooms. Want in de maand april ontvangt u namelijk 50% korting op een bijpassende voile. Een leuke actie dus. Want niet alleen zijn uw vouwgordijnen prachtig, maar door de voile zijn ze sfeervoller en hangen de vouwgordijnen mooier. . 

Gratis Smartkit bij Luxaflex Powerview bediende producten

Actie loopt tot en met: 14-05-2017

Van 13 april t/m 14 mei 2017 ontvangt u bij een totale orderwaarde van € 2.500,- * aan PowerView® bediende producten een Smartkit*** t.w.v. € 298,- gratis. Powerview bediende producten zijn: Luxaflex® Plissé Shades, Duette® Shades, Sihouette® Shades, Twist® Shades, Roman Shades en Luxaflex® Rolgordijnen. Kom gauw langs in een van onze winkels en laat u adviseren naar deze actie. 

 

* Bedrag van € 2.500,- is incl. btw en gebaseerd op de tijdens de actieperiode geldende verkoop adviesprijzen voor raamdecoratie en opties van Luxaflex Nederland.

 

Realisatie StudioWeb