Menu
Een showroom zoeken bij u in de buurt

Actie Raamdecoratie

Wij hebben een groot en gevarieerd aanbod van raamdecoratie en horren. De lopende acties vindt u hier. 

 

Wilt u meer informatie, een kosteloze inmeet-afspraak of een vrijblijvende offerte? Kom langs in onze showroom of reageer direct via de site. 

 

Acties kunnen niet gecombineerd worden. Vraag bij uw showroom naar de voorwaarden. 

25% korting op houten- en horizontale jaloezieën

Actie loopt tot en met: 28-02-2018

Aan deze actie gaan wij weinig woorden verspillen. Het enige wat we wil zeggen, is dat je hem niet voorbij moet laten gaan. Deze maand krijg je namelijk 25% korting op houten- en horizontale jaloezieën van de Aanhuis-collectie. Kom je snel een keuze maken bij ons in de winkel? 

18% korting op kamerhoge gordijnen van A House of Happiness

Actie loopt tot en met: 28-02-2018

Tijd voor nieuwe gordijnen? Zoek dan niet verder en kom langs bij Woninginrichting-Aanhuis.nl. Je krijgt in februari, maart en april 18% korting op de kamerhoge gordijnen van a House of Happiness. Maar dat is niet alles. Bij aankoop van deze gordijnen maak je kans op een geheel verzorgd weekend weg naar de Culturele Hoofdstad van 2018: Leeuwarden! Dubbel profiteren noemen we dat! Kom snel naar de winkel en vraag naar de voorwaarden.

Iedere 5e m2 gratis op alle shutters van Woninginrichting-aanhuis.nl

Actie loopt tot en met: 28-02-2018

Verlang jij ook zo naar de zomer? Als ik je nu vertel dat je de zomer al een beetje in je huis kan halen, geloof je me dan? Hoe? Met onze shutters natuurlijk! Deze maand móet je ze wel aanschaffen. Je krijgt namelijk iedere 5e m2 gratis op onze op maat gemaakte shutters*. Tot snel!

Realisatie StudioWeb