Menu
Een showroom zoeken bij u in de buurt

Actie Raamdecoratie

Wij hebben een groot en gevarieerd aanbod van raamdecoratie en horren. De lopende acties vindt u hier. 

 

Wilt u meer informatie, een kosteloze inmeet-afspraak of een vrijblijvende offerte? Kom langs in onze showroom of reageer direct via de site. 

 

Acties kunnen niet gecombineerd worden. Vraag bij uw showroom naar de voorwaarden. 

Gratis afspraak met top-styliste


Ontwerp samen met een interieurstylist de woonruimte van uw dromen!

Tijdens onze adviesdagen maakt u kennis met één van onze topstylistes en de producten van Woninginrichting-Aanhuis.nl. Dit eerste, korte advies duurt ongeveer 45 minuten. Ook wordt door middel van moodboards uw woonstijl bepaald. Dit alles kost u enkel wat vrije tijd. De kosten van dit gesprek nemen wij voor onze rekening. Maak dus snel een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Maak dus snel een afspraak.

20% korting op inbetweens en vitrage

Actie loopt tot en met: 31-03-2017

Ook voor inbetweens en vitrages kun je goed bij ons terecht. En je krijgt nu 20% korting op de vitrages en inbetweens van House of Hapiness. Kom dus gerust eens ideeën opdoen in een van onze winkels en profiteer van dit voordeel. 

4 halen, 3 betalen op rol- en vouwgordijnen en Multishades uit de Aanhuis collectie

Actie loopt tot en met: 31-03-2017

In de maand maart profiteert u van onze actie op rol- en vouwgordijnen en multishades uit de Aanhuis collectie. Wanneer u vier gordijnen besteld, hoeft u maar drie te betalen. De keuze is ruim. Kom gerust in een van onze winkels om de collectie te bekijken en profiteer van dit voordeel. 

15% korting op al onze gordijnen, vitrages en voiles uit onze prachtige Aanhuis Collectie.

Actie loopt tot en met: 31-03-2017

De Aanhuis collectie is uitgebreid en varieerend. Van spelen met kleur, tot aan spierwit, voor iedere interieur is er een ruime keuze in onze collecite. En in de maand maart ontvangt u een korting van maar liefst 15% op alle gordijnen, vitrages en voiles. Ontdek onze prachtige collectie in een van onze winkels. 

Gratis abonnement op vtwonen-magazine

Actie loopt tot en met: 15-04-2017

Vanaf zondag 19 februari a.s. is vtwonen "Weer verliefd op je huis" weer te zien bij SBS6, met nieuwe afleveringen. En Woninginrichting-Aanhuis.nl is er wederom bij! Wij gaan mensen blij maken met mooie vloeren, op maat gemaakte kasten en sfeervolle raamdecoratie. Volg ons op Facebook en blijf altijd als eerste op de hoogte van onze bijdrage in de uitzending!

 

Wil je naast de de afleveringen vtwonen ‘weer verliefd op je huis’ nog meer inspiratie voor je interieur opdoen? Bij aanschaf vanaf € 500,- bij ons in de winkel krijg je gratis een halfjaar-abonnement op het vtwonen magazine! 

Realisatie StudioWeb