Menu
Een showroom zoeken bij u in de buurt

Actie Raamdecoratie

Wij hebben een groot en gevarieerd aanbod van raamdecoratie en horren. De lopende acties vindt u hier. 

 

Wilt u meer informatie, een kosteloze inmeet-afspraak of een vrijblijvende offerte? Kom langs in onze showroom of reageer direct via de site. 

 

Acties kunnen niet gecombineerd worden. Vraag bij uw showroom naar de voorwaarden. 

Gratis afspraak met top-styliste


Ontwerp samen met een interieurstylist de woonruimte van uw dromen!

Tijdens onze adviesdagen maakt u kennis met één van onze topstylistes en de producten van Woninginrichting-Aanhuis.nl. Dit eerste, korte advies duurt ongeveer 45 minuten. Ook wordt door middel van moodboards uw woonstijl bepaald. Dit alles kost u enkel wat vrije tijd. De kosten van dit gesprek nemen wij voor onze rekening. Maak dus snel een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Maak dus snel een afspraak.

Actie rolgordijnen, vouwgordijnen multishades

Actie loopt tot en met: 31-01-2017

Leuke raamdecoratie winteractie;

 

25% korting op raamdecoratie op maat gemaakt!
Alle rolgordijnen, vouwgordijnen en multishades van Multisol zijn in januari 25% voordeliger! Uiteraard behoort daar ook de gratis meetservice bij en kunnen wij ook voor de montage zorgen, kom snel even kijken en laat u informeren over de mogelijkheden en prijzen.

15% korting op alle Inside gordijnen in Wave uitvoering

Actie loopt tot en met: 28-02-2017

Wist u dat gordijnen sfeermakers zijn in iedere ruimte. En dat de plooien ervoor zorgen hoe een gordijn hangt? Er zijn verschillende soorten plooien zoals de dubbele plooi, een vlinder plooi. Maar een steeds vaker gebruikte plooi is de WAVE plooi. Deze plooi zorgt voor een super mooi golvend effect aan de bovenzijde waardoor het hele gordijn prachtig hangt.

 

In de maanden januari en februari ontvangt u 15% korting op alle Inside gordijnen in de Wave uitvoering. Twijfel niet en kom gauw langs bij onze een van onze winkels.

Realisatie StudioWeb