Menu
Een showroom zoeken bij u in de buurt

Actie Raamdecoratie

Wij hebben een groot en gevarieerd aanbod van raamdecoratie en horren. De lopende acties vindt u hier. 

 

Wilt u meer informatie, een kosteloze inmeet-afspraak of een vrijblijvende offerte? Kom langs in onze showroom of reageer direct via de site. 

 

Acties kunnen niet gecombineerd worden. Vraag bij uw showroom naar de voorwaarden. 

Gratis afspraak met top-styliste


Ontwerp samen met een interieurstylist de woonruimte van uw dromen!

Tijdens onze adviesdagen maakt u kennis met één van onze topstylistes en de producten van Woninginrichting-Aanhuis.nl. Dit eerste, korte advies duurt ongeveer 45 minuten. Ook wordt door middel van moodboards uw woonstijl bepaald. Dit alles kost u enkel wat vrije tijd. De kosten van dit gesprek nemen wij voor onze rekening. Maak dus snel een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Maak dus snel een afspraak.

3e vouwgordijn gratis

Actie loopt tot en met: 30-09-2016

In de maand september ontvangt u elk 3e vouwgordijn gratis uit de ruime collectie van Inside. Kom snel kijken naar de stoffen, want er is volop keuze. 

Wij helpen en adviseren u uiteraard graag!

15% korting op woningdeals & win een metamorfose

Actie loopt tot en met: 30-09-2016

Op onze totale woningdeals krijgt u 15% korting. Bekijk hier de deals en profiteer van deze mooie korting. 

 

Doe nu mee aan onze like, share & winactie op Facebook en maak kans op één van de drie make-overs* ter waarde van € 2500,-

 

Wat moet u doen? Like onze Facebookpagina én dit bericht. En deel het bericht openbaar. Uiteraard zijn we nieuwsgierig wat u graag wilt veranderen in uw huis. 

 

* Vraag naar de voorwaarden.

 

Maak kans op max. € 6000 aan raamdecoratie

Actie loopt tot en met: 30-09-2016

In de maanden oktober en november organiseren wij een aantal informatie-avonden om u alles te vertellen over Luxaflex Powerview. 

 

Kom naar een van deze avonden en maak daarmee kans op maximaal € 6000,- aan Luxaflex raamdecoratie. Lees hier meer informatie hoe u kans maakt op deze fantastische prijs en hoe u kunt aanmelden voor deze avonden. 

20% korting op raamdecoratie

Actie loopt tot en met: 30-09-2016

In de maand september krijgt u 20% korting op vouwgordijnen, rolgordijnen en multishades. Uiteraard meten wij bij u thuis in en komen we de raamdecoratie netjes ophangen. 

 

Kom snel langs in onze showroom dan helpen wij u bij het maken van een keuze uit ons uitgebreide assortiment. 

4e meter gordijnstof gratis

Actie loopt tot en met: 30-09-2016

Het begint al weer eerder donker te worden buiten; tijd om na te denken over gordijnen! Als u deze maand gordijnen koopt uit onze Aanhuis-collectie, krijgt u elke 4e meter stof gratis. 

Een prachtige korting op prachtige stoffen!

Woninginrichting-Aanhuis.nl op de vtwonen-beurs!

Actie loopt tot en met: 02-10-2016

Van 27 september tot 2 oktober is Woninginrichting-Aanhuis.nl te vinden op devtwonen & design beurs (voorheen Woonbeurs Amsterdam) in de RAI in Amsterdam. We ontmoeten u graag! Om kennis te maken, maar natuurlijk vooral om u te helpen bij al uw woon- en interieurvragen.

We kijken ernaar uit! Nog leuker: u vindt ons in het vtwonen huis!

 

Het is nu al mogelijk om een afspraak met onze stylistes in te boeken. In de winkel bij u in de buurt of op de beurs zelf

Realisatie StudioWeb