Menu
Een showroom zoeken bij u in de buurt

Actie Raamdecoratie

Wij hebben een groot en gevarieerd aanbod van raamdecoratie en horren. De lopende acties vindt u hier. 

 

Wilt u meer informatie, een kosteloze inmeet-afspraak of een vrijblijvende offerte? Kom langs in onze showroom of reageer direct via de site. 

 

Acties kunnen niet gecombineerd worden. Vraag bij uw showroom naar de voorwaarden. 

Shutter-evenement

Actie loopt tot en met: 31-05-2018

Overweeg je shutters te kopen, maar wil je eerst alle ins & outs weten? Dat kan nu op ons shutter-evenement dat we organiseren samen met de fabrikant Blend.

 

Onder het genot van een hapje en een drankje krijg je informatie en uitleg over de shutters. Alle deelnemers aan het shutter-evenement mogen ook nog eens gebruik maken van extra hoge fabriekskorting. En als klap op de vuurpijl mogen we je ook nog eens 50% korting op de montage aanbieden. Dus meld je dan nu aan voor ons evenement. Hier vind je een overzicht van alle beschikbare data.

25% korting op houten jaloezieën

Actie loopt tot en met: 31-05-2018

Aan deze actie gaan wij weinig woorden verspillen. Het enige wat we wil zeggen, is dat je hem niet voorbij moet laten gaan. Deze maand krijg je namelijk 25% korting op houten jaloezieën van de Aanhuis-collectie. Verkrijgbaar in vele kleuren, opties en lamelopties. Onze medewerkers komen gratis bij je thuis om de ramen op te meten. Uiteraard monteren we de producten ook voor je. Kom je snel een keuze maken bij ons in de winkel? 

50% korting op iedere 2e aluminium jaloezie

Actie loopt tot en met: 31-05-2018

In de maand mei ontvang je maar liefst 50% korting op iedere 2e horizontale aluminium jaloezie uit de Aanhuis collectie. En dat is super, want deze collectie bevat zoveel verschillende dessins en kleuren, dat er voor iedereen de perfecte match tussen zit. Deze jaloezieën worden op maat gemaakt, inclusief onze meet & montage service. 

15% korting op duette- & plisségordijnen

Actie loopt tot en met: 31-05-2018

In de maand mei ontvang je maar liefst 15% korting op de Aanhuis-collectie duette- en plisségordijnen. En de keuze is reuze. Verkrijgbaar in vele hippe en trendy kleuren. Ook handig zijn natuurlijk de handige bedieningsvormen, zoals een optrekkoord, bedieningsgreep, comfortkoord of een eindlooskoord. plisségordijnen zijn ook electrisch bedienbaar.  

 

Kom snel langs in een van onze showrooms, dan laten we je graag alle mogelijkheden zien. En vergeet onze meet- & montageservice niet. 

Nieuw| De gordijncollectie Cachet

Actie loopt tot en met: 31-05-2018

Gordijnen zijn heel belangrijk voor de bepaling van de sfeer in de woning, maar ook akoestisch kunnen gordijnen een belangrijke positieve bijdrage leveren in de woonkamer. Raamdecoratie in combinatie met gordijnen wordt heel veel toegepast. Het functionele en strakke karakter van de raamdecoratie kan afgewisseld worden met de sfeervolle voiles en/of vitrages.

 

Kom eens kijken naar onze prachtige nieuwe Cachet Collectie, bijzondere stoffen gemaakt van hoogwaardig garen waardoor de gordijnen prachtig geplooid kunnen worden. 

Realisatie StudioWeb